Výsledky soutěží Ekoporadny 2021

V letošní soutěži vyhlásila Ekoporadna čtyři vítěze ve čtyřech kategoriích.

V soutěži „O nejkrásnější stromy“ v kategorii „Strom na soukromé zahradě/pozemku v katastru města Tišnova“ zvítězil jedlovec na zahradě v ulici Drbalova. Vítězem v kategorii „Strom ve veřejné zeleni města Tišnova“ se stal dub na ulici Králova. Oba stromy do soutěže navrhla Ekoporadna Tišnovsko.

V soutěži „O nejkrásnější květinové výsadby“ v kategorii „Okna a balkony“ zvítězilo rozkvetlé okno na ulici Formánkova 1867, které nominovala Ekoporadna Tišnovsko. Kategorii „Předzahrádky“ vyhrála pestře kvetoucí předzahrádka v ulici Dlouhá, kterou do soutěže přihlásily samy majitelky.

Slavnostní vyhlášení vítězů proběhlo 8. listopadu v Městské knihovně Tišnov, součástí bylo povídání o činnosti Ekoporadny a léčivých bylinách.      Srdečně děkujeme všem, kteří se do soutěže zapojili, ať už hlasováním nebo zasláním soutěžního příspěvku. Děkujeme za možnost uspořádat výstavu v průjezdu lékárny Arnika, Komisi životního prostředí za iniciaci soutěže a také městu Tišnov za finanční podporu v rámci dotačního programu pro oblast životního prostředí pro rok 2021.

Galerii fotografií soutěžních kandidátů najdete zde: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=ekoTisnov&set=a.854455468578393

Těšíme se znovu v roce 2022!

Datum: 
Po, 20. Pro 2021
Místo: 
-
Druh akce: