Bleší trhy 18. dubna 2015

Stalo se již tradicí, že dvakrát ročně najdete na Tišnovských trzích vedle nabídky místních potravin a výrobků také předměty, které jsou pro někoho již nepotřebné, ale jiným třeba dobře poslouží. Přehlídka opotřebovaných, většinou ale stále užitečných domácích potřeb, hraček, knih, obnošeného oblečení, obuvi, starožitností apod. se letos koná 18. dubna a 3. října. Nechcete také vy nabídnout k prodeji, co už doma nepotřebujete?

Nahlášení prodeje je vhodné předem u paní Evy Zavřelové, Městský úřad, nám. Míru 111, přízemí, tel.: 549 439 851, e-mail: eva.zavrelova@tisnov.cz, která vám rovněž poskytne bližší informace. Prodejní místo si můžete zajistit i sami nebo nabídku jednoduše rozložit na plachtu na zem.

Darujte nepotřebné

Spolek Za sebevědomé Tišnovsko vyhlašuje po příznivých zkušenostech opět sbírku na podporu své činnosti a to prostřednictvím předmětů, které doma již nepotřebujete. Nashromážděné dary budou nabídnuty na Bleších trzích 18. dubna od 8 do 11 hodin v Tišnově. Výtěžek bude využit na realizaci projektů Ekoporadny Tišnovsko a Lesního rodinného klubu na Tišnovsku. Vše cenné a neprodané bude uskladněno pro prodej na podzimních Bleších trzích (3.10.) nebo věnováno Oblastní charitě Tišnov či Diakonii Broumov.

Konkrétně můžete darovat starožitnosti, domácí potřeby, hračky, knihy, nevhodné dárky, bytové doplňky, obnošené, ale přitom stále zachovalé oblečení, obuv apod. Pořadatelé sbírky si vyhrazují právo nepřijmout elektroniku či objemné předměty.

Předávka je možná v Ekoporadně Tišnovsko a to ve středy 8. a 15. dubna od 8 do 18 h a v pátek 17. dubna od 16 do 18 h. Převzetí darů je možné také kdykoliv po předchozí telefonické dohodě. 

Kontakt: Ekoporadna Tišnovsko, nám. 28. října, č.p. 28, tel.: 723 543 910 nebo 608 461 655, e-mail: lesniklub@tisnovsko.eu. Více na http://sebevedome.tisnovsko.eu.

Za případnou podporu děkujeme!

Eliška Bartheldyová a Hana Ondrušková

Datum: 
So, 18. Dub 2015
Čas: 
7.00
Místo: 
Náměstí Míru v Tišnově
Druh akce: