Bleší trhy

V sobotu 3. listopadu proběhne poslední pravidelný sobotní trh s místními potraviny a výrobky u příležitosti podzimní Mezinárodní expozice minerálů. Prodej bude zpestřen blešími trhy. V nabídce některých prodávajících najdete opotřebované, ale ještě stále užitečné domácí potřeby, hračky, knihy, obnošené oblečení, starožitnosti apod. Nechcete také vy nabídnout k prodeji, co už doma nepotřebujete?

Nahlášení prodeje je nutné předem u paní Evy Zavřelové, Městský úřad, nám. Míru 111, přízemí, tel.: 549 439 851, e-mail: eva.zavrelova@tisnov.cz, která vám rovněž poskytne bližší informace. Prodejní místo si můžete zajistit i sami nebo nabídku jednoduše rozložit na plachtu na zem.

Darujte nepotřebné

Občanské sdružení Za sebevědomé Tišnovsko vyhlašuje sbírku na podporu své činnosti a to prostřednictvím předmětů, které doma již nepotřebujete. Nashromážděné dary budou nabídnuty na Bleších trzích 3. listopadu od 8 do 11 hodin v Tišnově. Výtěžek bude využit na realizaci projektů Ekoporadny Tišnovsko a Lesního rodinného klubu na Tišnovsku. Vše cenné a neprodané bude následně věnováno Diecézní Charitě Brno nebo Diakonii Broumov.

Konkrétně můžete darovat starožitnosti, domácí potřeby, hračky, knihy, nevhodné dárky, bytové doplňky apod. Pořadatelé sbírky si vyhrazují právo nepřijmout obnošené oblečení, elektroniku, objemné předměty apod. Předávka je možná v Ekoporadně Tišnovsko a to ve středu 24., v pátek 26., ve středu 31. října a v pátek 2. listopadu, vždy od 14 do 17 hodin.

Kontakt: Ekoporadna Tišnovsko, nám. 28. října, č.p. 28, tel.: 737 553 300, e-mail: lesniklub@tisnovsko.eu. Více na http://sebevedome.tisnovsko.eu.

Za případnou podporu děkujeme!

Karolina Krátká

 

Datum: 
So, 3. Lis 2012
Čas: 
8.00-11.00
Místo: 
náměstí Míru v Tišnově
Druh akce: 
Fotogalerie: 
5806581305215065937