Soutěž o nejkrásnější stromy a květinové výsadby 2022

 Stále se můžete zapojit do letošních soutěží o nejkrásnější stromy a květinové výzdoby, které zdobí Vaši předzahrádku, zahradu či balkon. Své příspěvky můžete zasílat Ekoporadně Tišnovsko do 9. října, a to do následujících soutěžních kategorií:

1. O nejkrásnější strom ve městě

a) strom na soukromé zahradě/pozemku v katastru města Tišnova

b) strom ve veřejné zeleni města Tišnova

2. O nejkrásnější venkovní květinovou výzdobu v kategoriích

a) okna a balkony

b) předzahrádky 

Přihlášky do soutěže zasílejte na emailovou adresu ekoporadna@tisnovsko.eu, nebo do zprávy na facebookové stránky Ekoporadny. V přihlášce uveďte jméno osoby, která květiny pěstuje i jméno navrhovatele do soutěže, a také adresu, na níž se soutěžní prvek nachází. Kvalitní fotografie dodávejte v digitální podobě.

Soutěžní příspěvky budou vystaveny od 17. října do 4. listopadu na Náměstí 28. října, č.p. 28 v průjezdu u lékárny Arnika. Na tomto místě můžete hlasovat vhozením hlasovacího lístku do poštovní schránky Ekoporadny. Hlasovat bude možné i na naší facebookové stránce.

Slavnostní vyhlášení proběhne 7. listopadu od 17. hodin v sálu Městské knihovny Tišnov spolu s předáním cen a krátkou přednáškou.

Máte-li jakékoliv dotazy k soutěži, obraťte se na nás v otevírací doba Ekoporadny každý čtvrtek od 14 do 18 hodin, na tel. 723 543 910 nebo Facebooku Ekoporadna Tišnovsko.

Soutěž probíhá ve spolupráci s Komisí životního prostředí města Tišnova a s finanční podporou města Tišnova v rámci dotační podpory v oblasti životního prostředí pro rok 2022.

 

Datum: 
St, 17. Srp 2022
Čas: 
v textu
Místo: 
online
Druh akce: