Soutěž o nejkrásnější stromy a květinové výsadby

Nestihli jste minulý rok nafotit a poslat nám svůj rozkvetlý záhon? Nebo se Vaší sousedce každým rokem daří vypěstovat krásné muškáty v oknech a chtěli byste jí potěšit nominací? I letos nabízíme příležitost zaslat do soutěží Ekoporadny své příspěvky s fotografiemi nejkrásnějších stromů, květinových předzahrádek, balkonů či oken. Začátek soutěže je 1. června.

Soutěž vyhlašujeme opět v těchto kategoriích:

1. O nejkrásnější strom ve městě

  • a) strom na soukromé zahradě/pozemku v katastru města Tišnova
  • b) strom ve veřejné zeleni města Tišnova

2. O nejkrásnější venkovní květinovou výzdobu v kategoriích

  • a) okna a balkony
  • b) předzahrádky 

Příspěvky do soutěže podávejte elektronicky na ekoporadna@tisnovsko.eu nebo na facebook Ekoporadny. Měly by obsahovat jméno a příjmení osoby, která návrh podává, a adresu, na níž se soutěžní prvek nachází. Pokud je známo, tak i jméno osoby, která květiny pěstuje či vlastní nominovaný strom na svém pozemku. Uzávěrka soutěží je 10. října. Fotografie dodávejte kvalitní v digitální podobě.

Pro jakékoliv informace o soutěži nás neváhejte navštívit v otevírací době Ekoporadny (každý čtvrtek od 14 do 18 hodin), volejte na tel. 732 464 238 nebo pište na ekoporadna@tisnovsko.eu a facebook Ekoporadny. Soutěž probíhá ve spolupráci s Komisí životního prostředí města Tišnova a s finanční podporou města Tišnova v rámci dotační podpory v oblasti životního prostředí pro rok 2021. Těšíme se na Vaše letošní pěstitelské úspěchy!

Datum: 
Út, 1. Čer 2021
Čas: 
1. 6. – 10. 10.
Místo: 
Tišnov
Druh akce: