Výsledky soutěží o nejkrásnější stromy a květinové výzdoby 2020

V letošním ročníku byli vyhlášeni čtyři vítěze ve čtyřech kategoriích.

V soutěži „O nejkrásnější stromy“ v kategorii „Strom na soukromé zahradě/pozemku v katastru města Tišnova“ zvítězil žlutě kvetoucí strom na zahradě v ulici Na Honech 1820, kterou do soutěže přihlásila sama majitelka zahrady. Vítězem v kategorii „Strom ve veřejné zeleni města Tišnova“ se stala vrba na ulici Dřínová, kterou do soutěže navrhla Ekoporadna Tišnovsko.

V soutěži „O nejkrásnější květinové výzdoby“ v kategorii „Okna a balkony“ zvítězil balkon v ulici k Čimperku 1842, který pro svou výraznost nominovala Ekoporadna Tišnovsko. Kategorii „Předzahrádky“ vyhrála nepřehlédnutelná předzahrádka na sídlišti v ulici Dlouhá, kterou do soutěže také vyfotila Ekoporadna Tišnovsko.

Slavnostní vyhlášení vítězů letos kvůli opatřením vlády proti šíření covidu-19 v Městské knihovně Tišnov neproběhlo a ceny s diplomy byly doručeny vítězům domů.

Srdečně děkujeme všem, kteří se do soutěže zapojili, ať už hlasováním nebo zasláním soutěžního příspěvku. Děkujeme panu Brzobohatému za možnost uspořádat výstavu v průjezdu lékárny Arnika, Komisi životního prostředí za iniciaci soutěže a také městu Tišnov za finanční podporu v rámci dotačního programu pro oblast životního prostředí pro rok 2020.

Galerii fotografií soutěžních kandidátů najdete přímo na tomto odkazu: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=ekoTisnov&set=a.634832993873976

Budeme se těšit zase v příštím roce na další krásné stromy a rozkvetlé zahrady!

Datum: 
Ne, 29. Lis 2020
Čas: 
-
Místo: 
-
Druh akce: