Soutěže o nejkrásnější stromy a předzahrádky 2020

Již třetí rok za sebou vyhlašujeme od 1. června soutěže o nejkrásnější stromy v soukromé zahradě či ve veřejné zeleni města Tišnova a o rozkvetlé balkony či předzahrádky u domu. Do soutěží se můžete zapojit jako navrhovatelé nebo přímo jako pěstitelé. Své návrhy nafoťte a zašlete je nám do Ekoporadny Tišnovsko.

Vyhlašujeme soutěže:

1.    O nejkrásnější strom ve městě

a)    strom na soukromé zahradě/pozemku v katastru města Tišnova

b)    strom ve veřejné zeleni města Tišnova

2.    O nejkrásnější venkovní květinovou výzdobu v kategoriích

a)    okna a balkony

b)    předzahrádky

Přihlášky do soutěže podávejte elektronicky na ekoporadna@tisnovsko.eu nebo na facebook Ekoporadny. Měly by obsahovat jméno a příjmení osoby, která návrh podává, a adresu, na níž se soutěžní prvek nachází. Pokud je známo, tak i jméno osoby, která květiny pěstuje. Uzávěrka soutěží je 12. října ve 12:00 hodin. Fotografie dodávejte kvalitní a v digitální podobě. Pokud nemáte možnost fotografii pořídit, kontaktujte nás.

    Všechny návrhy do soutěží vyvěsíme v průjezdu u lékárny Arnika, v sálu Městské knihovny Tišnov a na facebooku Ekoporadny, kde budete moci hlasovat. Vyhlašování výsledků a předání cen proběhne koncem října.  

    Více informací o soutěži získáte v otevírací době Ekoporadny (každý čtvrtek od 14 do 18 hodin), tel. 723 543 910 nebo na http://ekoporadna.tisnovsko.eu a facebooku Ekoporadny https://www.facebook.com/ekoTisnov. Soutěž probíhá ve spolupráci s Komisí životního prostředí města Tišnova a s finanční podporou města Tišnova v rámci dotační podpory v oblasti životního prostředí pro rok 2020.

 

Datum: 
Po, 1. Čer 2020
Čas: 
červen – říjen 2020
Místo: 
Tišnov
Druh akce: