Výsledky soutěží Ekoporadny 2019

Pro letošní rok 2019 vyhlásila Ekoporadna v Soutěži o nejkrásnější stromy a květinové výzdoby čtyři vítěze ve čtyřech kategoriích.

V soutěži „O nejkrásnější stromy“ v kategorii „Strom na soukromé zahradě/pozemku v katastru města Tišnova“ zvítězila rozkvetlá katalpa pana Zdeňka Jílka v ulici Na Honech 1769, kterou do soutěže přihlásila paní Lucie Jůzová. Vítězem v kategorii „Strom ve veřejné zeleni města Tišnova“ se stal platan v parku na nám. 28. října, který do soutěže navrhla Ekoporadna Tišnovska.

Ve další soutěži „O nejkrásnější květinové výzdoby“ v kategorii „Okna a balkony“ zvítězil balkon se surfiniemi paní Libuše Černé, která příspěvek do soutěže i sama přihlásila. Kategorii „Předzahrádky“ vyhrála předzahrádka rodiny Kvasnicovy na ulici Černohorská 438, kterou do soutěže vyfotila Ekoporadna Tišnovsko.

Srdečně děkujeme všem, kteří se soutěže zapojili, hlasovali nebo poslali nám své návrhy. Děkujeme paní Kopřivové z Městské knihovny Tišnov za spolupráci při instalaci výstavy i na slavnostním vyhlášení, panu Brzobohatému za možnost uspořádat výstavu v průjezdu lékárny Arnika, Komisi životního prostředí za iniciaci soutěže a také městu Tišnov za finanční podporu v rámci dotačního programu pro oblast životního prostředí pro rok 2019.

Galerie fotek letošních nominovaných příspěvků je k vidění zde: https://www.facebook.com/pg/ekoTisnov/photos/?tab=album&album_id=3962699...

Příští rok se budeme těšit na další příspěvky Vašich pěstitelských úspěchů!

Datum: 
Út, 22. Říj 2019
Místo: 
-
Druh akce: