Soutěže o nejkrásnější stromy a květinové výzdoby

Stále je ještě možnost posílat příspěvky do soutěží!

1. soutěž o titul „O nejkrásnější strom ve městě“

a) strom na soukromé zahradě/pozemku v katastru města Tišnova

b) strom ve veřejné zeleni města Tišnova

2. soutěž „O nejkrásnější venkovní květinovou výzdobu“ a to v kategoriích

a) okna a balkony

b) předzahrádky

Přihlášky do soutěže může podávat úplně každý, a to písemně do schránky Ekoporadny Tišnovsko, Nám. 28. října, č. p. 28, Tišnov 666 01, nebo elektronicky na email ekoporadna@tisnovsko.eu, případně také na všech akcích ekoporadny, včetně stánku na pravidelných sobotních tišnovských trzích.

Uzávěrka přihlášek je prodloužena do 31. 10. 2018!

Přihláška by měla obsahovat příjmení osoby, která květiny pěstuje, nebo podává návrh stromu do soutěže, a adresu, na níž se soutěžní prvek nachází. Nutné jsou také kvalitní fotografie v digitální podobě. Pokud sami nemáte možnost pořídit kvalitní fotodokumentaci, nebo máte k soutěži další otázky, tak se prosím obraťte na ekoporadnu, rádi Vám pomůžeme.

Z důvodů prodloužení uzávěrky soutěže bude po uzávěrce přihlášek uspořádána výstava v průchodu naproti dveřím lékárny Arnika, kde bude možné hlasovat o vítězích jednotlivých kategorií vhozením hlasovacího lístku do schránky ekoporadny.

Hlasovat je možné i na facebookových stránkách ekoporadny www.facebook.com/ekoTisnov

Dále bude výstava k vidění i k hlasování na akci MAS Brána Vysočiny dne 3. 11. 2018, kdy proběhne výsadba třešní Na Nové s doprovodným programem.

Slavnostní vyhlášení výsledků se uskuteční dne 22. 11. 2018 v 17.00 v Městské knihovně Tišnov. V rámci vyhlášení výsledků soutěže proběhne předání cen vítězům a diskuzní přednáška Zeleň v Tišnově.

Podrobnější informace získáte v otevírací době Ekoporadny Tišnovsko, Nám. 28. října č. p. 28, Tišnov (ve dvoře lékárny), tel. 723 543 910, http://ekoporadna.tisnovsko.eu/

Soutěž probíhá ve spolupráci s Komisí životního prostředí města Tišnova, s Městskou knihovnou Tišnov a s finanční podporou Města Tišnova v rámci dotační podpory v oblasti životního prostředí pro rok 2018.

Za pořadatele ing. Hana Ondrušková

Datum: 
St, 20. Čer 2018
Místo: 
Ekoporadna Tišnovsko
Druh akce: